AfbeeldingMeubelmakerij

De Wenloads in Heerenveen heeft een eigen meubelmakerij, waar deskundige gediplomeerde meubelmakers meubelen op maat maken. Het gaat hierbij om de meest uiteenlopende meubelstukken, van tafels tot kasten. Ieder uniek meubelstuk wordt volledig en exact gemaakt naar de wensen van de klant. Wij maken voor u het gewenste meubel op ambachtelijke wijze en van hoge kwaliteit. Dus zoekt u nog naar dat ene meubelstuk, maar kunt u het nergens vinden, loop dan eens binnen bij De Wenloads, en laat u verrassen door de mogelijkheden.

De spuiterij van meubelmakerij de Grenen Loods Ook de afwerkingsmogelijkheden zijn grenzeloos, doordat De Wenloads in het bezit is van een eigen meubelspuiterij, met vakkundige spuiters. Hierdoor is ook maatwerk in afwerkingskleuren mogelijk, om uw meubel een nog unieker karakter te geven en perfect in uw interieur te laten passen. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste kleurtrends, maar mocht uw kleur er niet bijzitten, dan zijn we altijd bereid een kleur naar uw persoonlijke wens te maken. U kunt ook altijd een kleurstaal laten maken, om te kijken hoe de afwerking er exact uit komt te zien.

Al het personeel van De Wenloads is al jarenlang werkzaam in de meubelbranche en gedegen vakbekwaam opgeleid. Zij zijn ook goed op de hoogte van trends en kunnen u goed adviseren wat de mogelijkheden zijn bij de aanschaf van een maatwerkmeubel.